WAT WE DOEN

Fundamentum Real Estate ontwikkelt kwalitatief hoogwaardige en duurzame vastgoedprojecten voor zowel particuliere als zakelijke opdrachtgevers.

Onze doelstelling is het ontzorgen van opdrachtgevers tijdens alle fasen van het bouwproces. Van initiatief tot beheer. Van haalbaarheidsstudie tot het proces verbaal van oplevering.

Herontwikkeling Reeuwijk

ADVIES

Fundamentum adviseert grondeigenaren die hun gronden en/of vastgoed wensen te (her)ontwikkelen. Zowel particuliere als zakelijke opdrachtgevers kunnen met hun vastgoedgerelateerde vragen bij ons terecht.

CONTACT

PROJECTMANAGEMENT

Met jarenlange ervaring op het gebied van complexe vastgoedontwikkelingen is Fundamentum dé partij die uw project op de aspecten geld, organisatie, tijd, informatie en kwaliteit beheerst.

CONTACT

PROJECT- EN GEBIEDSONTWIKKELING

Met een uitgebreid netwerk kan Fundamentum elke vastgoedontwikkeling, risicodragend of gedelegeerd, tot een succesvol einde brengen. Onze doelstelling is toonaangevende projecten ontwikkelen waarbij grondopbrengsten gemaximaliseerd worden en bovendien een substantieel deel van het ontwikkelrendement naar onze opdrachtgevers gaat.

CONTACT